Application of fuzzy algorithms in conjunction with 1 H‐NMR spectroscopy to differentiate alcoholic beverages

Recent statistics from the European Commission indicate that wine is one of the commodities most commonly subject to food fraud. In this context, the development of reliable classification models to differentiate alcoholic beverages requires, besides sensitive analytical tools, the use of the most s...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of the science of food and agriculture Ročník 103; číslo 4; s. 1727 - 1735
Hlavní autori: Pirnau, Adrian, Feher, Ioana, Sârbu, Costel, Hategan, Ariana Raluca, Guyon, Francois, Magdas, Dana Alina
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England 15.03.2023
Predmet:
ISSN:0022-5142, 1097-0010, 1097-0010
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.