Application of fuzzy algorithms in conjunction with 1 H‐NMR spectroscopy to differentiate alcoholic beverages
Recent statistics from the European Commission indicate that wine is one of the commodities most commonly subject to food fraud. In this context, the development of reliable classification models to differentiate alcoholic beverages requires, besides sensitive analytical tools, the use of the most s...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of the science of food and agriculture Ročník 103; číslo 4; s. 1727 - 1735 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
15.03.2023
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0022-5142, 1097-0010, 1097-0010 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!