Balanç de la legislació i la jurisprudència de Catalunya 1979-2019 - Solé i Durany, Joan Ramon (Revista de llengua i dret, 2019)
Aquest text recull les principals novetats legislatives i jurisprudencials en matèria de dret lingüístic que s’han produït els últims 40 anys a Catalunya. This article brings together the main language law-related legislative and jurisprudential milestones of Catalonia over the last 40 years. Este texto recoge los principales hitos legislativos y jurisprudenciales en materia de derecho lingüístico que se han producido en los últimos cuarenta años en Cataluña.