Collection of Czechoslovak Chemical Communications (Collection of Czechoslovak chemical communications, 1929)
Časopis uveřejňuje původní vědecké práce a přehledy z obecné, fyzikální a anorganické chemie, makromolekulárních věd, chemického inženýrství, analytické a organické chemie, biochemie, příspěvky k laboratorním technikám v širších souvislostech a recenze knih