Ződi Zsolt: Platformjog - Kálmán, Kinga (In medias res, 2023)
Jelen recenzió során Ződi Zsolt Platformjog címet viselő monográfiáját ismertetem. A következő oldalakon - követve a könyvismertetés tartalmi követelményeit - először bemutatom a könyv legfőbb szerkezeti és tartalmi sajátosságait. E körben kitérek a könyv címének és alcímének viszonyára, szerkezeti egységeire, valamint a fejezetek során észlelhető mintázatokra, levonható következtetésekre is. A bemutatást követően kiemelem a mű általam leglényegesebbnek vélt sarokpontjait. Végül, de nem utolsó sorban néhány kritikus észrevételt fogalmazok meg, majd az ismertető összegzésével zárom rövid írásom.