Crònica parlamentària de les Corts Generals espanyoles. Segon semestre de 2024. “Un pas de puça envers la diversitat lingüística a l’Estat espanyol” - Martí i Pons, Josep (Revista de llengua i dret, 2025)
Recull comentat d’iniciatives parlamentàries tramitades durant el segon semestre de 2024 a les Corts Generals espanyoles per controlar l’acció política i de govern, i altres tipus de procediments parlamentaris relacionats amb el multilingüisme, les llengües oficials i la política lingüística, amb especial referència al català, l’aranès i la llengua de signes catalana. An annotated selection of parliamentary initiatives undertaken during the second half of 2024 in the Spanish Parliament, to oversee political actions and the government, and other types of parliamentary procedures associated with multilingualism, official languages and language policy, particularly with regard to Catalan, Aranese or Catalan sign language. Recopilación comentada de iniciativas parlamentarias tramitadas durante el segundo semestre de 2024 en las Cortes Generales para controlar la acción política y de gobierno, y otros tipos de procedimientos parlamentarios relacionados con el multilingüismo, las lenguas oficiales y la política lingüística, con especial referencia al catalán, el aranés y la lengua de signos catalana.