Crònica legislativa de l’Estat espanyol. Segon semestre de 2024. “Avanços tímids i irregulars en l’acceptació de la diversitat lingüística” - Tasa Fuster, Vicenta (Revista de llengua i dret, 2025)
La crònica analitza les principals disposicions normatives estatals relacionades amb els usos lingüístics publicades en el Butlletí Oficial de l’Estat durant el segon semestre de 2024. The text analyses the main statewide regulations related to linguistic uses published in the Official State Gazette of Spain during the second half of 2024. La crónica analiza las principales disposiciones normativas estatales relacionadas con los usos lingüísticos publicadas en el Boletín Oficial del Estado durante el segundo semestre de 2024.