Crònica legislativa del País Basc. Primer semestre de 2022. “Vuit sentències recents que qüestionen la planificació lingüística basca” - Urrutia Libarona, Iñigo; Urrutia Pujana, Leixuri (Revista de llengua i dret, 2022)
El treball recull les novetats jurisprudencials i normatives relatives al règim jurídic d'ús del basc a Euskadi, produïdes en el primer semestre de 2022. This article deals with the legislative and case-law developments on the use of Basque Language in the Basque Autonomous Community during the first semester of 2022. El trabajo recoge las novedades jurisprudenciales y normativas relativas al régimen jurídico de uso del euskera en Euskadi, producidas en el primer semestre de 2022. El trabajo recoge las novedades jurisprudenciales y normativas relativas al régimen jurídico de uso del euskera en Euskadi, producidas en el primer semestre de 2022.