Fem realitat l'escola del segle XXI - Caturla i Fita, Enric (Revista Catalana de pedagogia, 2016)
Si educar és fer homes i dones per a demà, avui caldrà transformar profundament l?escola. A Jesuïtes Educació, mitjançant el projecte Horitzó 2020, actualitzem l?escola i la posem en sintonia amb el món global i canviant del segle XXI. Per a nosaltres, la clau del nou paradigma és centrar-se en l?aprenentatge de l?alumnat i acompanyar-lo en el desenvolupament del seu propi projecte vital. If educating means shaping the men and women of tomorrow, it is necessary to achieve a far-reaching transformation of schools today. Through the Horizon 2020 project, at Jesuits for Education we are updating schools and attuning them to the changing global world of the 21st century. For us, the key to the new paradigm lies in focusing ourselves on our students? learning process and in accompanying them in the development of their own life projects.