Crònica legislativa del País Basc. Any 2019. “Nou marc jurídic sobre l’ús institucional i administratiu de l’eusquera” - Urrutia Libarona, Iñigo; Urrutia Pujana, Leixuri (Revista de llengua i dret, 2020)
El treball recull les novetats jurisprudencials i normatives relatives al règim jurídic de l’ús de l’eusquera a Euskadi, produïdes el 2019. This article deals with the legislative and case-law developments on the use of Basque language in Euskadi during 2019. El trabajo recoge las novedades jurisprudenciales y normativas relativas al régimen jurídico de uso del euskera en Euskadi, producidas en el 2019.