Effect of geographical location, insect type and cooking method on the nutritional composition of insects consumed in South Africa

Edible insects may be a sustainable source of protein and some other nutrients, especially for low-economic-status communities. The current study determined the influence of insect type, geographic location, and cooking method on the nutritional composition of insects. The investigation would contri...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of insects as food and feed Ročník 8; číslo 5; s. 537
Hlavní autori: Hlongwane, Z T, Siwela, M, Slotow, R, Munyai, T C
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Netherlands 24.05.2022
Predmet:
ISSN:2352-4588, 2352-4588
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.