Association of changes in red meat consumption with total and cause specific mortality among US women and men: two prospective cohort studies

AbstractObjectiveTo evaluate the association of changes in red meat consumption with total and cause specific mortality in women and men.DesignTwo prospective cohort studies with repeated measures of diet and lifestyle factors.SettingNurses’ Health Study and the Health Professionals Follow-up Study,...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:BMJ (Online) Ročník 365; s. l2110
Hlavní autori: Zheng, Yan, Li, Yanping, Satija, Ambika, Pan, An, Sotos-Prieto, Mercedes, Rimm, Eric, Willett, Walter C, Hu, Frank B
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England BMJ Publishing Group LTD 12.06.2019
BMJ Publishing Group Ltd
Predmet:
ISSN:1756-1833, 0959-8138, 1756-1833
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.