Postprandial glycemia, insulinemia, and satiety responses in healthy subjects after whole grain rye bread made from different rye varieties. 1

Rye products typically induce low insulin responses and appear to facilitate glucose regulation. The objective of this study was to investigate differences in postprandial glucose, insulin, and satiety responses between breads made from five rye varieties. Breads made from whole grain rye (Amilo, Re...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 59; číslo 22; s. 12139
Hlavní autori: Rosén, Liza A H, Östman, Elin M, Shewry, Peter R, Ward, Jane L, Andersson, Annika A M, Piironen, Vieno, Lampi, Anna-Maija, Rakszegi, Marianne, Bedö, Zoltan, Björck, Inger M E
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 23.11.2011
Predmet:
ISSN:1520-5118, 1520-5118
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.