Chemical characterization of Cuban propolis by HPLC-PDA, HPLC-MS, and NMR: the brown, red, and yellow Cuban varieties of propolis

Sixty-five samples of propolis were collected from eleven regions of Cuba; methanolic extracts of propolis were prepared from all samples, and a classification method was developed using a combination of NMR, HPLC-PDA, and HPLC-ESI/MS techniques. The analysis of (1)H and (13)C NMR spectra and chroma...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 55; číslo 18; s. 7502
Hlavní autori: Cuesta-Rubio, Osmany, Piccinelli, Anna Lisa, Fernandez, Mercedes Campo, Hernández, Ingrid Márquez, Rosado, Arístides, Rastrelli, Luca
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 05.09.2007
Predmet:
ISSN:0021-8561
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.