Encyclopedia of food microbiology

The Encyclopedia of Food Microbiology, Three-Volume Set is the largest comprehensive reference source of current knowledge available in the field of food microbiology. Consisting of nearly 400 articles, in three volumes, written by the world's leading scientists, the Encyclopedia presents a hig...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Robinson, R. K. (Richard Kenneth), Batt, Carl A., Patel, P. D. (Pradip D.)
Médium: E-kniha Kniha
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: San Diego, Calif. ; Tokyo Academic Press 2000
Elsevier Science & Technology
Vydanie:1
Predmet:
ISBN:0122270703, 0122270738, 9780122270727, 012227072X, 9780122270703, 9780122270734, 9780122270710, 0122270711
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.