Arabinoxylan from Mucilage of Tomatoes (Solanum lycopersicum L.): Structure and Antinociceptive Effect in Mouse Models

Tomato is a known functional food due to its content of bioactive compounds. Herein, polysaccharides were extracted from mucilage of tomatoes, and a purified fraction (PTOK) was analyzed by sugar composition, methylation, and NMR spectroscopy analysis. The results showed the presence of an arabinoxy...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 64; číslo 6; s. 1239 - 1244
Hlavní autori: do Nascimento, Georgia Erdmann, Baggio, Cristiane H, Werner, Maria Fernanda de Paula, Iacomini, Marcello, Cordeiro, Lucimara M C
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 17.02.2016
Predmet:
ISSN:1520-5118
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.