Mid-infrared and near-infrared calibrations for nutritional parameters of Triticale (Triticosecale) and pea (Pisum sativum)

The objective of this study was to develop Fourier transformed mid-infrared (MidIR) and near-infrared (NIR) calibrations for acid detergent fiber (ADF), neutral detergent fiber (NDF), and total nitrogen in triticale, peas, and triticale/pea mixtures. Heterogeneous calibration-validation combinations...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 57; číslo 12; s. 5136
Hlavní autori: Calderón, Francisco J, Vigil, Merle F, Reeves, 3rd, James B, Poss, David J
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 24.06.2009
Predmet:
ISSN:1520-5118, 1520-5118
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.