Using a Proteomic Approach to Differentiate Saccharomyces cerevisiae for Superior Alternative Protein Sources

This study aims to screen yeast strains with a high protein content from a proteomics perspective, with the aim of exploring potential sustainable sources of alternative protein. A comparative proteomics analysis of four nonindustrial brewing yeasts revealed that proteins involved in synthesis and d...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of agricultural and food chemistry Ročník 73; číslo 39; s. 25065
Hlavní autori: Zhao, Yan, Chen, Bingyu, Zhang, Xiaoyue, Zhu, Xuchun, Huang, Mingzheng, Liu, Hongzhi
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: United States 01.10.2025
Predmet:
ISSN:1520-5118, 1520-5118
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.