Journal of European Public Policy (Routledge)
Social Science and Humanities
Názov prevzatý z obrazovky dňa 18.2.2021
textový dokument
internet
Keywords: Politics, International Relations & Area Studies; Politics & International Relations; medzinárodná politika; elektronické časopisy