Journal of Community Archaeology & Heritage (Routledge)
Social Science and Humanities
Názov prevzatý z obrazovky dňa 18.2.2021
textový dokument
internet
Keywords: Anthropology, Archaeology and Heritage; antropológia; elektronické časopisy