Příručka hospodářského pracovníka - Nesvadba, Antonín, prof. Dr., CSc; Hájek, Josef (SNTL, 1980)
Zabývá se rozvojem národního hospodářství, řízením, vědeckotechnickým rozvojem, pojednává o investiční výstavbě a základních prostředcích, o výrobě, zásobování a odbytu, o otázkách práce a mezd, seznamuje s dopravou, obchodem avnějšími ekonomickými vztahy, s financemi, cenami, hospodařením apod.