Diagramy pro předběžné určení základních parametrů vodních turbin (ČKD Blansko-Závody Jiřího Dimitrova, 1957)
Seznam tabulek: Tab I - Diagramy pro volbu typy turbíny Francisovi a Kaplanovy ; Tab. II-IX - Diagramy pro určení základních parametrů Francisových turbin ; Tab. X-XIX - Diagramy pro určení základních parametrů Kaplanových turbin ; Tab. XX - Diagramy pro určení základních parametrů Peltonových turbin ; Tab. XXI - Diagramy pro přepočet účinností ; Tab. XXII - Diagram pro přepočet kavitačního součinitele