Čtení o hifi - Kryška, Ladislav; Gazda, Vladimír (Knižnice Svazarmu, 1976)
Autoři shromáždili cenné poznatky a četné tvořivé náměty pro zájemce o kvalitní audiovizuální techniku. Radí, jak pečovat o gramofonové desky, seznamují se systémy na potlačení šumu domácích magnetofonů, s kazetovými magnetofony Tesla B60 a B63. Popisují stereofonní přijímač SP 201 a tuner sT 100 Tesly Bratislava, směšovací pult Phonomix 5, barevný televizní přijímač Tesla 4401, konstrukci antenních rotátorů aj.