Zpracování novoduru : základy pro klempíře a pracovníky z oborů, kde se novodur uplatňuje - Gřunděl, František, 1906- (Kurs technických znalostí ;, 1974)
Výklad o původu a vlastnostech PVC, jeho výrobě, mechanickém obrábění, povrchových úpravách, tvarování a spojování novoduru přináší všeobecné základní informace, potřebné zejména v klempířských a zámečnických dílnách. Uvádí způsoby výroby nádrží, obkládání stěn a střech, stavby potrubí, okapových žlabů aj. Čtvrté vydání zůstává v podstatě nezměněno, přihlíží však k nejnovějším směrům v použití a zpracování novoduru.