Elektrické rozvody a zařízení v bytech - Roškota, Stanislav; Šustr, Karel (Polytechnická knižnice ;, 1982)
Ve druhém vydání autoři přepracovali a doplnili kapitoly pojednávající o rekonstrukci elektrických rozvodů v bytech, o elektrickém zařízení v domcích a chatách a připojování elektrických spotřebičů. Rovněž byly rozpracovány zásady ochrany před nebezpečným dotykovým napětím, způsoby odrušování elektrických spotřebičů v domácnosti aj.