Dodávky pro investiční výstavbu a vývozní investiční celky - Čáp, Milan, 1928-; Eliášek, Mirko; Vraný, Jiří (SNTL - nakladatelství technické literatury, 1968)
Dodavatelsko-odběratelské vztahy, které se jako živá obchodní činnost projevují v investiční výstavbě a uplatňují při vývozu investičních celků, probírá kniha se zřetelem k právním předpisům. Pomáhá porozumět novým předpisům a poučuje, jak pracovat se staršími ustanoveními a provádět fakturaci investičních dodávek v nové úpravě. Autoři zaměřují práci tak, aby vynikl dvoustranný poměr účastníků v jeho souvislostech ekonomických a technických.Závěrem pojednávají o mezistátních podmínkách zajišťujících soulad mezi tuzemským a zahraničním smluvním vztahem.