Výsledky vyhľadávania - "Özcan, Mehmet Musa"
-
1
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Food Science & Technology; Sep2025, Vol. 62 Issue 9, p1701-1708, 8p
-
2
Autori: a ďalší
Zdroj: Processes; Sep2025, Vol. 13 Issue 9, p2785, 13p
Predmety: ANTIOXIDANTS, PHENOLS, PHENOTYPIC plasticity, CHROMATOGRAPHIC analysis, OLIVE leaves, SPECTROPHOTOMETRY, MINERALS in water
Geografický termín: TURKEY
-
3
Autori: a ďalší
Zdroj: Foods; Aug2025, Vol. 14 Issue 15, p2740, 10p
-
4
Autori: a ďalší
Zdroj: Foods; Mar2025, Vol. 14 Issue 5, p732, 14p
-
5
Autori: a ďalší
Zdroj: Biological Trace Element Research; Feb2025, Vol. 203 Issue 2, p1202-1208, 7p
-
6
Autori: a ďalší
Zdroj: Biological Trace Element Research; Jan2025, Vol. 203 Issue 1, p549-555, 7p
-
7
Autori: a ďalší
Zdroj: Biological Trace Element Research; Jan2025, Vol. 203 Issue 1, p544-548, 5p
-
8
Autori: a ďalší
Zdroj: Erwerbs-Obstbau; Dec2024, Vol. 66 Issue 6, p2383-2391, 9p
-
9
Autori: a ďalší
Zdroj: International Journal of Food Science & Technology; Oct2024, Vol. 59 Issue 10, p7649-7656, 8p
Predmety: GALLIC acid, DRINKING water, FLAVONOIDS, BIOACTIVE compounds, SONICATION
-
10
Autori: a ďalší
Zdroj: Waste & Biomass Valorization; Aug2025, Vol. 16 Issue 8, p4321-4332, 12p
-
11
Autori:
Zdroj: Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2025, Vol. 31 Issue 3, p327-335, 9p
Predmety: MELONS, WATERMELONS, TRACE elements, SEED coats (Botany), MICRONUTRIENTS, HEAVY metals
-
12
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2025, Vol. 31 Issue 3, p320-329, 7p
Predmety: HEAVY metals, QUINOA, LEGUME seeds, MICRONUTRIENTS, EXTRACTION techniques, TRACE elements, CHIA
-
13
Autori: a ďalší
Zdroj: Processes; Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p2016, 9p
Predmety: ORIGANUM, CATECHOL, PHENOLS, OXIDANT status, FLAVONOIDS
-
14
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2025, Vol. 31 Issue 2, p255-264, 10p
-
15
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Agroalimentary Processes & Technologies; 2025, Vol. 31 Issue 2, p239-247, 9p
-
16
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Food Measurement & Characterization; May2024, Vol. 18 Issue 5, p3985-3985, 1p
Predmety: FATTY acids, SALT, FERMENTATION, OLIVE
-
17
Autori: a ďalší
Zdroj: International Journal of Food Science & Technology; Jun2024, Vol. 59 Issue 6, p3624-3631, 8p
-
18
Autori: a ďalší
Zdroj: Plants (2223-7747); May2024, Vol. 13 Issue 10, p1283, 12p
Predmety: BROCCOLI, GALLIC acid, MICROWAVE heating, POLYPHENOLS, PHENOLS, PHYTOCHEMICALS, COOKING, FLAVONOIDS
-
19
Autori: a ďalší
Zdroj: International Journal of Food Science & Technology; Apr2024, Vol. 59 Issue 4, p2421-2429, 9p
Predmety: BARLEY, GALLIC acid, POLYPHENOLS, GERMINATION, PHENOLS, OXIDANT status, FLAVONOIDS, CATECHIN
-
20
Autori: a ďalší
Zdroj: Journal of Food Measurement & Characterization; Jan2024, Vol. 18 Issue 1, p464-473, 10p
Full Text Finder
Nájsť tento článok vo Web of Science